27 Ocak 2021 | Çarşamba
Ana Sayfa > Haberler > Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu Olağan Genel Kurulu

Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu Olağan Genel Kurulu

2005 yılından bu yana üyesi bulunduğumuz Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu Olağan Genel Kurul Toplantısı Türkiye’nin dört bir yanından gelen Oda, Dernek başkanlarımız ve il delegelerimiz, Amerika Türkiye temsilcimiz Sayın Emel ONUR Hanımefendinin katılımı ile 24.03.2018 tarihinde Ankara Akar Otel toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Göreve gelen mevcut heyet bu dönem sektörde tarihi bir görevi de yerine getirmekle her zaman anılacak ve sektörümüzle ilgili 2017 yılında yasallaşan birçok konuyu 2018 yılı içinde uygulama aşamasına getirecektir. Yapılacak bu işlemler ile ilgili Marmaris Emlak Müşavirleri Derneği’mizin üzerine düşen tüm sorumluluklar yönetim kurulumuz tarafından yerine getirilecektir.

Sektörümüzün gelişmesi, hizmet çıtasının yükselmesi, globalleşen dünyada profesyonel ekipleri ile yerini alması için bu çalışmalara katkı sunan tüm meslektaşlarıma teşekkürlerimi sunar, hayırlara vesile olmasını dilerim.

Saygılarımla