6 Mart 2021 | Cumartesi
Ana Sayfa > Dernek Faaliyetleri > Duyurular > Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu Başkanlar Kurulu Toplantısı

Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu Başkanlar Kurulu Toplantısı

Maremder; Marmaris İçin Üzerine Düşen Görev Ve Sorumluluğu Yerine Getirmektedir.

Marmaris Emlak Müşavirleri Derneği; Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu üyesidir. Merkezi Ankara’da bulunan Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu’nun 26-27-28- Eylül 2009 tarihlerinde yapacağı Başkanlar Kurulu Toplantısı Marmaris Turban Grand Yazıcı Otelde yapılacaktır. Başkanlar kurulu toplantısına Emlak sektörü ile ilgili 56 ilin Oda ve Dernek Başkanlarının yanı sıra National Associationof Realtors ( N.A.R ) temsilcisi ve INGBANK yetkilileri katılacaklardır.

Toplantının gündemini, Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu’nun; 25.05.2009 tarihinde İçişleri Bakanlığı’nın izni ile isminin önüne “ TÜRKİYE” kelimesinin eklenmesi sonucu Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu’nun Emlak Danışmanlığı Mesleğinin tek çatı altında toplandığının ve ulusal ve uluslararası meslekle ilgili toplantılarda tek yetkili temsilcisinin olduğunun teyit edilmesi, Emlak Danışmanlığı Mesleği’nin geleceği ile ilgili yapmış olduğu bu güne kadar olan ve gelecekte yapacağı çalışmaları hakkında bilgi sunulması ve genel görüşmenin yapılması.

Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu – Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü ve Mesleki ve Açık Öğretim Okulunun ortaklaşa düzenlediği “ Emlak Akademisi Uzaktan Eğitim Proğramı” hakkında bilgi verilmesi. Bu eğitim proğramının ilk defa Muğla ili ve ilçelerinde uygulanıyor olması ve Eğitim Proğramına katılarak başarılı olanların Emlak Danışmanlığı ve Mortgage Broker’lığı sertifikası almaya hak kazanmaları ile ilgili bilgilendirmenin yapılması;

National Association of Realtors ( N.A.R. ) temsilcisinin Türkiye’de ve bölgemizde yapacağı gayrimenkul yatırımları ve Dünya Emlak sektörünün – Emlak Danışmanlığı Mesleğinin önemi hakkında bilgilendirme konuşması.

Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu ile İNGBANK arasında yapılan Protokol ve Mortgage Kredileri – Ekspertiz Değerlemeleri hakkında bilgilendirme yapılması;

Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu’nun uluslararası katılımla gerçekleşecek olan Başkanlar Kurulu toplantısının Egenin Pırlantası, Turizm sektörünün dünyaya açılan kapısı güzel ilçemiz Marmaris’te yapılacak olması, ilçemizin ulusal ve uluslararası ölçekte daha iyi tanınmasına yardımcı olacağı gibi gayrimenkul ve turizm alanında da yerli ve yabancı yatırımcıların ilgisini bölgemizde yoğunlaştıracaktır.

Marmaris Emlak Müşavirleri Derneği; Marmaris ilçemizin dünya ya tanıtımını sağlayacak uluslararası toplantıya ev sahipliği yaparak, Marmaris’in tanıtımında ve gelişiminde mesleki alanda üstlendiği görev ve sorumluluğunu yerine getirmektedir. Diğer meslek sivil toplum kuruluşlarının bölgemizin tanıtımına ve gelişimine katkıda bulunacak olan bu toplantıya katılarak destek olmalarını ve meslekleri ile ilgili Marmarisin tanıtımı ve gelişimi hakkında üzerlerine düşen görevlerini yerine getirmelerini temenni ediyoruz.