27 Ocak 2021 | Çarşamba
Ana Sayfa > Dernek Faaliyetleri > Duyurular > Son Emlak Danışmanlığı Kursu İçin Kayıtlar Başlıyor

Son Emlak Danışmanlığı Kursu İçin Kayıtlar Başlıyor

Marmaris Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Yusuf Kenan Akkuş, Nisan ayı sonunda çıkacak olan Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği öncesinde son olarak açılacak olan ‘Emlak Danışmanlığı’ kursu için kayıtların başladığını belirtti.

Ön kayıtları 6 Nisan Cuma günü itibari ile başlayan Emlak Danışmanlığı kursları hakkında bilgi veren Marmaris Emlak Müşavirleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kenan Akkuş bu mesleği yasal yollarla ve daha bilinçli bir hale getirmek için kurs açtıklarını dile getirdi.

Marmaris’te yasal şekilde bu mesleği icraat etmek isteyen kişileri kurslara davet eden Başkan Akkuş, emlak danışmanlığı kursunu son kez açtıklarının altını çizdi ve sözlerine şöyle devam etti: “Yasalara
uygun bir şekilde profosyonelce yapılması için çalışmlarımız var. Konuyla ilgili eğitim ve bilgilendirme çok önemli. Marmaris Emlak Müşavirleri Derneği olarak üç dönem kurs açtık. Bu kurs neticesinde emlakçı meslektaşlarımız oluştu. Eskiden bir masa iki sandalyeyle yapılan emlakçılık artık ciddi bir ofis statü kazandı. Profosyonel emlak danışmanlarımız Marmaris’te hizmet vermeye başladı. Üyemiz olan ve bu mesleği yasal olmayan yollarla yapan bir çok kişi bulunmaktadır. Bunların kayıt altına alınması, yaptıkları işin yasalara uygun olarak yapılması için yola çıktık.”

Açılacak son kursun sınırlı sayıda kontenjandan oluştuğunu belirten Başkan Akkuş sözlerine şöyle devam etti. “Kurslara katılmak isteyen bu mesleğe gönül vermiş kişilerin bir an önce derneğimizin 0 850 305 12 62 numaralı telefonundan, maremder.org.tr resmi web sayfamızdan veya Kemeraltı Mah. Org. Mustafa Muğlalı Cad. No:20/1 adresindeki dernek merkez binamıza gelerek başvurularını yapabilir.”