27 Haziran 2022 | Pazartesi
Ana Sayfa > Dernek Faaliyetleri > Duyurular > Olağan Genel Kurul Toplantısı Çağırısı

Olağan Genel Kurul Toplantısı Çağırısı

MARMARİS EMLAK MÜŞAVİRLERİ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN

DUYURU

Derneğimizin olağan genel kurul toplantısının 22.05.2022 tarihinde Siteler Mah. 236 sokak No:2. Daire 4. Dernek merkezinde MARMARİS adresinde saat 13.00 da aşağıdaki gündeme göre yapılmasına, çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise ikinci toplantının 16.10.2022 tarihinde aynı gündemle, aynı yer ve saatte yapılmasına,

Genel kurul gündemi

• Açılış.
  • Başkanlık divanının teşekkülü.
  • Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması.
  • Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu faaliyet raporlarının okunması, müzakeresi ve yönetim kurulu ile denetim kurulunun ibrası.
  • Bilânço, gelir ve gider hesaplarının müzakeresi.
  • Yeni dönem çalışma programı ile tahmini bütçesinin görüşülmesi.
  • Derneğin, yurt içinde ve/veya yurt dışında kurulmuş olan federasyonlara üye olması hususunun müzakere edilmesi.
  • Derneğe taşınır, taşınmaz menkul ve/veya gayrimenkul satın alınması ve dernekte personel çalıştırılması konularında dernek yönetim kuruluna yetki verilmesinin müzakeresi.
  • Dernek Üyeliğinden İstifa eden çıkartılan ve halen üyelikleri devam eden üyelerin geçmiş yıllara ait ve 22.05. 2022 tarihine kadar olan üyelik giriş ücreti ve aidat borçlarının silinmesi konusunun Genel Kurul, da müzakere edilmesi
  • Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu Disiplin Kurulu ve derneği bağlı olduğu federasyonda temsil edecek asil ve yedek üyelerinin seçimi.
  • Dilek ve temenniler.
  • Kapanış.
  • 28/04/2022 Tarihli İlanı.