Ana Sayfa > Haberler > Milas’ta Sorumlu Emlak Danışmanı Sertifikaları Törenle Verildi

Milas’ta Sorumlu Emlak Danışmanı Sertifikaları Törenle Verildi

Milas bölgesinde faaliyet gösteren gayrimenkul danışmanlarından Sorumlu Emlak Danışmanlığı sınavında başarılı olan adaylar Mesleki Yeterlilik Belgelerini 23 Kasım Cumartesi günü Milas Gayrimenkul ofisinde yapılan belge dağıtım töreniyle teslim aldılar.

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı Bölge Müdürlüğü Milas Gayrimenkul Ofisinde yapılan belge dağıtım törenine Muğla Tarım ve Orman Müdürü Barış SAYLAK, Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın İsa BAL, Marmaris Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Yusuf Kenan AKKUŞ ve EMFED Başkan Yard olarak görev yapan Kariyer Belgelendirme Muğla Sınav Koordinatörü ve Başarı Anahtarı Mesleki Eğitim Sınav ve Belgelendirme Kuruluşu Kurucusu Mehmet SERT ile GHO Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı yöneticileri, STK Yöneticileri, Muhtarlar, Emlak ve Otomotiv sektöründen temsilciler, misafirler ve davetliler katıldı.

Başarı Anahtarı Mesleki Eğitim Sınav ve Belgelendirme Kuruluşu kurucusu Mehmet Sert Muğla’da en çok sınav yapan kurum olma özelliğinden bahsederek bu alanda üç (3) yıldır yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde Muğla ve çevre illeri kapsayacak şekilde bir sınav ve belgelendirme alanı oluşturduk. Muğla ve Ege bölgesinde yerleşik olarak ve bir çok dalda sınav yapıcı olarak hizmet veren kurumların sınav ve belgelendirme alanı olarak hizmet vermeye devam edeceklerini yeni branşlarda açılan belgelendirme programlarını bünyelerine katacaklarını belirtti.

Törende bir konuşma yapan Marmaris Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Yusuf Kenan AKKUŞ, yaptığı konuşmada “Bölgemiz Muğla’nın ilçeleri dünyada saygın bir bölge, pilot bir bölge, bizim hedefimiz globalleşen dünyada, profesyonel bir ekiple hizmet verebilmektir. Yıllardır sektörümüzün kurumsallaşması için çalışmalar yaptık ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ben umuyorum ki bu eğitimini tamamlayan ve belgelerini alan arkadaşlarımızla birlikte sektörümüz hak ettiği saygınlığa bir adım daha yaklaşacak. Bu saygınlığı yakalamamızın ana şartlarından biride hep birlikte güç birliği yapmaktır.” dedi.