6 Mart 2021 | Cumartesi
Ana Sayfa > Haberler > Emlak Danışmanlığı Kursu

Emlak Danışmanlığı Kursu

Sanayi ve Ticaret Bakanlığı’nca hazırlanan 10.07.2003 tarihli ‘ Emlak Komisyonculuğu Hizmetleri – Genel Kurallar.’ Mecburi Standart Tebliği yayınlanmış ve aynı tarihte yürürlüğe girmiştir.
Mecburi Standart Tebliği; Emlak Komisyonculuğu mesleğini kurallara bağlı saygın bir meslek haline getirmeyi amaçlamaktadır. Emlak Danışmanlığını meslek edinen herkes Mecburi Standardlar Tebliğine uygun olarak bu mesleği yapmak zorundadır.

Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu üyesi olan derneğimiz öncülüğünde Sanayi ve Ticaret Bakanlığınca hazırlanan ve yayınlanarak yürürlüğe giren Mecburi Standartlar Tebliğine uygun Emlak Danışmanlığı Kursu açılacaktır. Kurs süresi 102 saat olup, Emlak Danışmanlığı kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerlerimize yapılacak olan sınav neticesinde Emlak Danışmanlığı Sertifikaları verilecektir.

Emlak Danışmanlığını meslek olarak seçmek ve yapmak isteyen ilgililerin Marmaris Emlak Müşavirleri Derneği’ne başvurmaları önemle duyurulur