Ana Sayfa > Basında Maremder > Akkuş İstişare toplantısı için İstanbul’a gidiyor

Akkuş İstişare toplantısı için İstanbul’a gidiyor

Emlak Müşavirliği Yasa Tasarısı ve Zorunlu Standart Tebliğini’ içeren bilgilendirme ve istişare toplantısında görüş bildirmek ve emlak müşavirliği yasa tasarısı hakkında bilgi edinmek için Marmaris Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Yusuf Kenan Akkuş Cuma günü İstanbul’a gidiyor.

İstanbul Conti Otel’de 24.06.2006 tarihinde düzenlenecek toplantıyı, İstanbul Emlak Komisyoncuları Odası, Uluslar arası Emlak Federasyonu ve Merkez Avrupa Emlakçılar İşbirliği Ağı, organize ediyor. Marmaris Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Yusuf Kenan Akkuş, görüş ve önerilerini sunmak için toplantıya davet edilenler arasında.

Marmaris Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Yusuf Kenan Akkuş, Marmaris’te de hızla büyüyen Emlakçılık sektörünü de yakından ilgilendiren yeni çıkacak tasarı ile ilgili istişare ve bilgilendirme toplantısında Marmaris’teki emlakçılık sektörünün hem sesi hemde kulağı olacak.

Marmaris emlak komisyoncularını en iyi şekilde temsil edeceğini belirten Başkan Akkuş, Emlak Komisyoncularından başka emlak işlerinde kimsenin faaliyet gösterilmesine musamaha edilmemesi için özellikle söz alacağını ifade etti. Akkuş “Bir meslek dalında faaliyet gösteren birinin emlakçılık sektöründe de işler yapmasının önüne geçilmesi ve yapanlarında ağır bir şekilde cezalandırılması için hem lobi faaliyetinde bulunacağım hemde toplantıda söz hakkımı kullanacağım. Özellikle 2005 yılından önce faaliyet gösteren emlak müşavirlerininde hem eğitim almalarında hemde lisans almalarında gerekli kolaylıklarında sağlanması için çalışmalarım olacak. Toplantının ülkemizdeki emlak sektörü için, sivil toplum örgütlerinin de dinlenmesi adına çok faydalı olacağına inanıyorum. Toplantıyı düzenleyenlere ve hükümet temsilcilerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.