16 Ağustos 2022 | Salı
Ana Sayfa > Genel Kurul Toplantıları > 5. Olağan Genel Kurul

5. Olağan Genel Kurul

Marmaris Emlak Müşavirleri Derneği 5. Olağan Genel Kurulunu Şenlik Havası İçinde Gerçekleştirdi…..

Marmaris Emlak Müşavirleri Derneği’ seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısını 12.05.2013 tarihinde, saat: 13.00 de Marmaris CAPRİCE BEACH OTEL in Toplantı Salonunda gerçekleştirdi. Dernek Olağan Genel Kurul Toplantısında; Marmaris Emlak Müşavirleri Derneği Üyelerinin; Görevlerinin Uyması Gereken Zorunlu Mesleki İlke ve Teamüllerin görüşülerek belirlendi. Tüm Kamu Kurum ve Kuruluşları ile paylaşılmasına karar verildi. Marmaris Emlak Müşavirleri Derneği ayrıca Emlak Danışmanlığı mesleğinin yetkisiz kişilerce yapılmasının önlenmesi için, Emlak Danışmanlığı kimlik örneğinin ve Emlak Danışmanları isim listesinin kamu kurumlarında yaptırılacak olan panolarda ilan ettirilmesine karar verildi.
Ayrıca hazırlanmakta olan yeni çıkacak Emlak Yasa tasarısı hakkında bilgi verilmiştir.
Marmaris Emlak Müşavirleri Derneğinin Olağan Genel Kurul Toplantısında yapılan seçim sonucunda; Toplantıya katılan 85 üyenin oy birliği ile Dernek organlarında görev alacak emlak danışmanları aşağıdaki gibi belirlendi.

YÖNETİM KURULU ASİL DENETLEME KURULU ASİL DİSİPLİN KURULU ASİL

1- Yusuf Kenan AKKUŞ 1- Fahri ÖZYORAN 1- Mahmut Yaşar TAŞDEMİROĞLU
2- Yavuz KURTULAN 2- Reyhan ÇAKIRCIK 2- Hasan YILDIRIM
3- Ali UZEL 3- Sedat BAYRAKTAR 3- Basri ŞENER
4- Aysun DİNLER
5- Mehmet KARAMAN

Marmaris Emlak Müşavirleri Olağan Genel Kurul Toplantısına Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Ziya ERCAN Bodrum Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Sayın Ömer YETĞİN Denizli Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Hakan ARSLAN Denizli Eml. Müş Der Bşk. Halil İbrahim ÇORMAN Fethiye Eml.Müş.Der.Bşk. Şeref VARLI Datça Eml. Müş.Der.Bşk. Hidayet ERSÖZ ile ilçemizde bulunan Oda ve Dernek başkanları katılarak Genel Kurulun başarılı geçmesi dileklerini ilettiler.
Yeni seçilen Yönetim Kurulumuzun Üyeler tarafından omuzlarına yüklenen sorumluluğun bilincinde olduğunu önümüzdeki çalışma döneminde Üyelerine ve Marmaris halkına karşı olan

Sorumluluğunun bilincinde olduklarını ve görevlerini itinalı bir şekilde yerine getireceklerinin sözünü vermişlerdir.

Marmaris Emlak Müşavirleri Derneği; Marmaris ilçemizin tanıtılmasına ekonomik kalkınmasına yeni yönetimi ile her zamankinden daha fazla katkı sağlayacaktır.